AYDER 135. yardım aracını Suriye’ye gönderdi

AYDER 135. yardım aracını Suriye’ye gönderdi

AYDER Anadolu İnsani Yardım Derneği, Suriye halkına, içerisinde 14 çeşit temel gıdanın bulunduğu bin adet yardım kolisi gönderdi.

AYDER, Konya halkının bağışlamış olduğu yardımlarla savaşın başladığından bu yana 135. yardım aracını Suriye içerisine göndermiş oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan AYDER Suriye koordinatörü Fatih Şakacı ‘’Asrın en büyük trajedisi olan Suriye Direnişi 6. yılında tüm şiddetiyle devam ediyor. Önceki günlerde başlayan ve tüm gaddarlığıyla devam eden büyük Halep Operasyonunda birçok şehid haberlerine, evsiz ve yurtsuz kalan insan hikâyelerine şahit oluyoruz. Rusya, Amerika, İran, Hizbullah ve tüm şer güçler Suriye’yi ve mazlumları bombalamaya devam ediyor” dedi.

Konyalı Müslümanların Suriye’yi hiç bir zaman unutmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Şakacı ‘’ Konyalı Müslümanların bağışları artarak devam ediyor. Aldığımız bu destekle 135. Yardım aracımızı Suriye’ye gönderdik. Rabbimiz yapılan bu hayırları kabul etsin‘’ diye konuştu. Konuşmasına şöyle devam eden Şakacı “Ramazan ayının rahmet rüzgârlarını hissettiğimiz günlerin içerisindeyiz.  Bu mübarek ayda Suriye başta olmak üzere mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizi unutmayacağız. Bu anlamda yardımlarını esirgemeyen Konyalı hayırsever kardeşlerimizden şimdiden Allah razı olsun ‘’ diyerek sözlerine son verdi. Haber Merkezi