Avustralyalı iki turist Meksika'da kayboldu

Avustralyalı iki turist Meksika'da kayboldu

MEKSİKO (AA) - Meksika'da Avustralyalı iki turistin kaybolduğu bildirildi.Avustralya Dışişleri Bakanlığı, konsolosluk yetkililerinin kayıp turistler Dean...

MEKSİKO (AA) - Meksika'da Avustralyalı iki turistin kaybolduğu bildirildi.

Avustralya Dışişleri Bakanlığı, konsolosluk yetkililerinin kayıp turistler Dean Lucas ve Adam Coleman'ı bulmak için Meksikalı yetkililerle çalıştığını açıkladı, bu arada bölgede yanmış bir minibüs bulundu.

Coleman'ın kız arkadaşı Andrea Gomez, minibüste bulunan cesetleri teşhis etmek ve DNA testi yapmak için arkadaşlarıyla Meksika'ya gideceklerini belirtti. Gomez, minibüsün modeli, içinde iki kişi ve bisiklet olması gibi unsurların eşleştiğini fakat minibüste hayatını kaybedenlerin kayıp turistler olduğunun henüz doğrulanmadığını ifade etti.

Sosyal medya üzerinden de ilan yayımladıklarını belirten Gomez, kayıp Avustralyalıları gördüğünü bildiren bir kişinin yanmış minibüsten de bahsettiğini ve kendisinden halen mesaj almaya devam ettiklerini kaydetti.

Kanada'nın Edmonton kentinden Meksika'ya giden turistlerin, yola çıktıkları minibüsleriyle 21 Kasım'da Sinaloa eyaletinin Culiacan şehrine gitmeyi planladıkları belirtildi. Sinaloa yetkilileri ise olaya dair bilgi vermedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı