Nadir avcan'dan Avukatlara indirimli akaryakıt

Nadir avcan'dan Avukatlara indirimli akaryakıt

Konya Barosu ve Nadir Avcan şirketleri arasında imzalanan protokol ile Konya Barosu üyelerine özel akaryakıt indirim imkanı sunuldu.

Konya Adliyesinde düzenlenen imza törenine Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Nadir  Avcan Şirketler Grubu Genel Müdürü Temel Peker ile çok sayıda avukat katıldı.

baroo-indirim-karti--(3).jpg

Yönetmeye hizmete talibiz sloganı ile göreve geldiklerini  belirten Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, “ seçilmiş tüm kurullarımız ile meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Nadir Avcan Şirketleri  grubuna avukatlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür  ediyorum” ifadelerini kullandı. İndirimli kartın özelliklerini belirten Nadir Avcan Şirketleri Grubu Ceosu Temel Peker, “ Bünyemizde  yer alan 14 akaryakıt istasyonumuzda Konya Baronuzun avukat ve stajer avukatlardan oluşan çok değerli  2500'e yakın üyesine akaryakıt alışverişlerinde ; motifinde 0/0 7 , benzinde 0/0 3 oranında indirim uygulanacaktır. Nadir Avcan Şirketleri olarak sloganımız Akaryakıt Güvenilir Limanı ; güleryüzlü  ekibimizle hem kaliteden ödün vermiyoruz hem de müşterilerimize hesaplı akaryakıt sunuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Nadir Avcan Şirketler Grubu Ceosu Temel Peker tarafından indirim kartı Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ’ a indirim kartı teslim edildi.

Ferit Hepokur-Memleket