Avrupa Güreş Şampiyonası

Avrupa Güreş Şampiyonası

- Şampiyonanın düzenlendiği Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde CELA Kongresi yapıldı

KASPİYSK (AA) - Avrupa Güreş Birliği (CELA) Kongresi, Avrupa Güreş Şampiyonası'nın düzenlendiği Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi.

Kaspiysk kentinde devam eden şampiyonada yer alan ülkelerin federasyon başkanlarının katıldığı kongrede, fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, Akdeniz Oyunları'nın 10 sıklette yapılması, özellikle olimpik sıkletlerin burada yer alması gerektiğini söyledi.

Kongrede bu yıl yapılacak şampiyonalar da gözden geçirildi. İstanbul'da gelecek ay düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası da bu kapsamda görüşüldü. Şampiyonaya ilişkin sunum yapılarak üyelere bilgi verildi.

TGF Başkanı Aydın, yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar ülkemizde düzenlenen tüm organizasyonları ne kadar başarılı gerçekleştirdiğimizi herkes gördü. 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın da son derece başarılı geçeceğine, organizasyona katılan ülkelerin Türkiye'den memnun bir şekilde ayrılacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :