Avrupa Atletizm Şampiyonası

Avrupa Atletizm Şampiyonası

- Organizasyonda erkekler 200 metrede altın madalya kazanan milli atlet Ramil Guliyev:"4x100 metre bayrak yarışına odaklanacağız. Gücümüzü oraya vereceğiz. Çünkü madalya kazanmak için büyük şansımız var"


BERLİN (AA) - Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 200 metrede altın madalya kazanan milli sporcu Ramil Guliyev, 4x100 metre bayrak yarışında da madalya kazanma şanslarının bulunduğunu söyledi.

Guliyev, yarışın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonada bayrak yarışına da katılacağına belirterek, "4x100 metre bayrak yarışına odaklanacağız. Gücümüzü oraya vereceğiz. Çünkü madalya kazanmak için büyük bir şansımız var." ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki programında Dünya Kupası ve Elmas Lig finalinin olacağını aktaran Guliyev, "Onlara hazırlanacağız. İnşallah güzel bir takımla da iyi bir yarış yapacağız." şeklinde konuştu.

Guliyev, 200 metrede 19.70'in altına inme ihtimali olup olmadığı yönündeki soruya da "Mutlaka olur. Ben inanıyorum. Burada biraz daha rüzgar olsaydı, yani 0,7 yazdı bildiğim kadarıyla, 2 olsaydı derece farklı olacaktı. Sadece yarışmak lazım. Performansı artırmak ve tecrübe etmek." şeklinde cevap verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :