Avcılardan kan bağışına destek

Avcılardan kan bağışına destek

Sille Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri kan bağışında bulundu.

Konya'nın en fazla üyeye sahip olan derneklerinden Sille Avcılar ve Atıcılar Derneği, Kızılay'ın "Bir damla kan hayat kurtarır" kampanyasına destek verdi. Sille'de bulunan dernek binasında gerçekleştirilen kan verme işlemine çok sayıda avcı ilgi gösterirken Kızılay yetkilileri de kendilerine verilen destekten memnun kaldı.

Sille Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Abdullah Azimli, herkesin bu tür kampanyalara destek vermesi gerektiğini belirterek, "Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenledik. Biz Konya'nın en fazla üyeye sahip olan derneklerinden biriyiz. Arkadaşların kan gruplarını listeye aldık. Kana ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Kan bağışı çok güzel bir şey, hayat kurtarır. Duyarlı avcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı ve bu konuda vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

Kızılay yetkilileri ise, Sille Avcılar ve  Atıcılar Dernek Başkanı, yönetici ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Memleket.com.tr

26.jpg

27.jpg