‘Atom Karınca’ Rıza’dan ‘Pinokyo’ Cocu’ya ağır darbe gelebilir

‘Atom Karınca’ Rıza’dan ‘Pinokyo’ Cocu’ya ağır darbe gelebilir

Geride kalan 4 haftada 9 puan kaybeden Fenerbahçe’de, Phillip Cocu’nun koltuğu tartışılmaya başladı. Hollandalı teknik adamın takımdaki kaderinin Konyaspor ve Beşiktaş maçlarından alınacak sonuçlara bağlı olabileceği ifade ediliyor

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona, futbolculuğunda özelikle de Barcelona günlerinde “Pinokyo” lakabıyla tanınan, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe’de ilk 4 haftada alınan kötü sonuçlar, 47 yaşındaki teknik adamın koltuğunu tartışmaya açtı. Geride kalan 4 haftada sadece 1 kez kazanabilen ve 3 maçta sahadan puansız ayrılan sarı-lacivertlilerde eleştiri okları, Phillip Cocu’ya doğru yönlenmeye başladı.

SPOR KAMUOYU İKİYE BÖLÜNDÜ

Spor kamuoyunun bir kısmı Cocu’nun, özellikle PSV Eindhoven’da gösterdiği performansla kendini ispat etmiş bir teknik adam olduğunu belirterek, 47 yaşındaki adama zaman tanınması gerektiğini savunuyor.  Ancak bunun aksini savunanlar da var. Geride kalan 4 haftada alınan başarısız sonuçların faturasını Cocu’ya kesenler, ayrılan sarı-lacivertlilerin aldığı kötü sonuçlar bir yana, sergilediği futbolla gelecek adına ümit vermediğini iddia ediyor.

KONYA VE BEŞİKTAŞ MAÇLARI SON ŞANS OLABİLİR!

Fenerbahçe’yi yakından takip eden ve alınan kötü sonuçlardan Phillip Cocu’yu sorumlu tutanlara göre, Hollandalı teknik adam için Konyaspor ve Beşiktaş derbisi son şans olabilir. Konyaspor ve Beşiktaş maçlarında en az 4 puan toplayamaması halinde Cocu’nun koltuğunun ciddi anlamda sallanacağı ifade ediliyor.

ÇALIMBAY’DAN ĞAIR DARBE GELEBİLİR

Bu hafta Fenerbahçe’yi ağırlayacak Konyaspor, Fenerbahçe’yi yener, Beşiktaş maçında alınacak olası bir yenilgi sonrası Fenerbahçe yönetimi Hollandalı teknik adamla yollarını ayırma kararı verirse,  “Pinokyo” lakaplı Phillip Cocu en ağır darbeyi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’le birlikte, futbolculuğunda “Atom Karınca” lakabıyla tanınan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan yemiş olacak.

GÖZLER PAZAR GÜNÜ KONYA’DA

Futbolseverlerin bu hafta gözü, geride kalan 4 haftada yenilmeyen Çalımbay’la ile 4 maçta 3 kez yenilen Cocu’nun öğrencilerinin, 16 Eylül Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki mücadelesinde olacak.