ATO'dan üyelerine bilgilendirme çalıştayı

ATO'dan üyelerine bilgilendirme çalıştayı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesindeki Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeli, düzenlenen çalıştayla yasalar ve uygulamaları hakkında...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesindeki Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeli, düzenlenen çalıştayla yasalar ve uygulamaları hakkında bilgilendirildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Başkent'teki yaklaşık 160 bin üye tarafından sunulan hizmetlerin standardını yükseltmek için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Bu kapsamda düzenlenen çalıştayda Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeline Türk Ticaret Sicil Kanunu ve Ticaret Sicil Yönetmeliği dahil, çeşitli mevzuat hükümleri ve uygulamaları hakkında bilgiler aktarıldığı kaydedildi.

Açıklamada, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın görüşlerine de yer verildi. Buna göre Baran, üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla yönetim olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirtti.

Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğünün yoğun çalışan bir birim olduğuna işaret eden Baran, üyelerin daha iyi hizmet alabilmesi için fiziki şartları iyileştirdiklerini anlattı.

Baran, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratlarının ATO personeliyle bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmasının önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu çalıştayla Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğünün hizmet kalitesini daha da yukarıya taşıyacağına yürekten inanıyorum. Hedefimiz yüzde 100 üye memnuniyeti." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :