Atletizmde Tokyo 2020 Planlama Çalıştayı

Atletizmde Tokyo 2020 Planlama Çalıştayı

- Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar:"Çalıştayımızın hedefi Tokyo 2020'ye en iyi şekilde hazırlanmak"

ANKARA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Tokyo 2020 Planlama Çalıştayı Ankara'da başladı.

Büyük Ankara Oteli'nde 8 Ekim'e kadar sürecek çalıştayın ilk gününde, 200'den fazla antrenör, yönetici, kulüp yetkilisi ve spor adamı yer aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar açılış konuşmasında, 2020 Tokyo Olimpiyatları hedefi için belirledikleri 224 sporcunun antrenörleri, idareciler, kulüp yöneticileri ve federasyon temsilcileriyle beraber planlama yaparak yola devam edeceklerini söyledi.

2020 Tokyo Olimpiyatları'na giden süreçte programı yapıp en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Çintimar, "Çalıştaydan çıkan sonuçla birlikte bütün kamplarımız kaldığı yerden devam edecek. Evet, Türkiye Atletizm Federasyonunda seçim var. Burada olan seçim, başkan adaylarının seçimidir. Camiadaki kulüplerimizin seçimidir. Antrenörlerimiz ve sporcularımız kim olursa olsun aynı hızda ve tempoyu da arttırarak 2020 için hazırlanmış olacak. Çalıştayımızın hedefi, Tokyo 2020'ye en iyi şekilde hazırlanmak." diye konuştu.

Atletizmin profesyonel yapısı altında tüm birimlerin değerlendirme yapacağı çalıştayda, teknik konularla birlikte sağlıktan eğitime birçok detay irdelenecek.









AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :