Atikler Konyaspor'da genel kombineler satışta

Atikler Konyaspor'da genel kombineler satışta

Atiker Konyaspor'da 17 Temmuz 2017 pazartesi günü başlayan öncelikli satışların ardından genel satışlar da başladı

Atiker Konyaspor’un Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2017-18 sezonu kombine kartları için satış süreci 17 Temmuz 2017 pazartesi günü başlamıştı. Öncelikli satışların ardından bugün itibariyle  genel satışlar da başlamış oldu.

 

Bu sezon Konyaspor Bonuscard, İş Bankası, Halkbank,  Bonus Cardlar, Word Cardlar ve passolig kredi kartlarına vade farklı 6 ay taksit imkânı da seçenekler arasında yer aldı. Öte yandan kombineler Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde geçerli olmayacak. Ancak kombine kart sahiplerine bu maçlar için öncelikli bilet satış hakkı tanınacak.

Bugün itibariyle 65 yaş üstü taraftarlarımız batı alt tribünü için 150 TL karşılığında devredilemeyen kombine imkânından yararlanabilecekler. Bayan taraftarlara ise %50 indirim yapılacak. Konyasporlu bayan taraftarlar indirimli, ancak devredilemeyen kombine kartlarını stadyum gişelerinden satın alabilecekler. Konyaspor Kulübü Derneği’ne aidat borcu olmayan delegelerimiz de devredilemeyen ücretsiz kombine kartlarına sahip olabilecekler.

 

Sezonluk kombine satışları Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinde ve www.passo.com.tr adresinde devam ediyor .

 

2017-2018 futbol sezonunda Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçları hariç iç sahada oynanacak karşılaşmalarda geçerli olacak kombinelerin fiyatları şöyle:

 

konyaspor-kombine-kart-bilgilendirmesi-1-2.jpg