Atiker Konyaspor'da Erzurum kampı sona erdi

Atiker Konyaspor'da Erzurum kampı sona erdi

Atiker Konyaspor'un Erzurum'da gerçekleştirdiği 2. etap kampı sona erdi

Atiker Konyaspor'un Erzurum'da gerçekleştirdiği 2. etap kampı sona erdi. TFF 2017-2018 İlhan Cavcav Futbol Sezonu hazırlıklarını 3 Temmuz’da başlatan Atiker Konyaspor daha sonra 8 Temmuz’da Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp bölgesinde 2. etap çalışmalarına başlamıştı. Yeşil-beyazlıların yaklaşık 1 hafta süren Erzurum kampı dün sona erdi.

SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Atiker Konyaspor, Erzurum’daki kamp merkezinde son çalışmasını dün sabah yaptı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı hocalar eşliğinde gerçekleştirilen antrenmanda takım iki grup halinde çalıştı. Kayserispor maçında süre alan oyuncuların çoğunlukta olduğu ilk grup rejenerasyon (yenileme) çalışması yapıp tedavi olurken, ikinci grup sahada ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başlayan antrenmanı topla oyunla sonlandırdı.

17 TEMMUZ’DA AVUSTURYA

Atiker Konyaspor’da oyunculara kamp sonrası 2 gün izin verildi. Yeşil-beyazlılar Pazartesi günü 3. ve son etap çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Mustafa Reşit Akçay’ın Avusturya kampına da aynı oyuncu kadrosuyla mı, yoksa bazı oyuncuları eleyip eleyarak mi gdeceği merak ediliyor