Atiker Konyaspor Gent deplasmanında

Atiker Konyaspor Gent deplasmanında

Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam deplasmanda Belçika'nın Gent takımıyla karşılaşacak

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam deplasmanda Belçika'nın Gent takımıyla karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'e ve UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Gent deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor.

Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilirken, grubun diğer takımlarından Gent, Portekiz'in Braga takımıyla 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 5 maçta 6 puan alan Atiker Konyaspor, puan cetvelinde 9. sırada yer alıyor. Gent ise ligde 8 maçta 15 puan toplayarak, puan cetvelinde 4. sırada kendine yer buldu.

KAA Gent Stadı'nda yapılacak Gent-Atiker Konyaspor maçı TSİ 20.00'de başlayacak.

H Grubu'nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena'da Portekiz takımı Braga'yı ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki puan durumu şöyle:

TakımOGBMAYAv.P
1- Shakhtar Donetsk11001013
2- Gent10101101
3- Braga10101101
4- Konyaspor100101-10
 

 

- Macar hakem yönetecek

 

Gent-Atiker Konyaspor müsabakasında Macaristan Futbol Federasyonundan Istvan Vad düdük çalacak. Vad'ın yardımcılıklarını Istvan Albert ve Peter Berettyan yapacak.

Dördüncü hakemlik görevini Gabor Erös'ün üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri, Jozsef Erdos ve Sandor Szabo olacak.

 

- Rangelov'un cezası devam ediyor

 

Konya ekibinde Dimitar Rangelov, İsviçre ekibi Luzern'de forma giydiği dönemde 2012 yılında Belçika'nın Genk takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu akşamki karşılaşmada da takımını yalnız bırakacak.

Rangelov, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında forma giyememişti.

 

- Hora zor, Bajic maç saatinde belli olacak

 

Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Ioan Hora, dünkü son antrenmana katılmazken, Bajic ise takımla beraber çalıştı.

Boşnak golcü Bajic, yarın Rangelov'un yerine ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Atiker Konyaspor'un, Gent mücadelesine çıkması beklenen 11'i şöyle:

Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Meha, Milosevic, Bajic.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :