Atiker Konyaspor, Erzurum deplasmanında

Atiker Konyaspor, Erzurum deplasmanında

Atiker Konyaspor 2. devreye bugün deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçıyla merhaba diyecek. Yeşil-beyazlılar eksi 5 derecede oynanacak maçta Erzurum’dan puan yada puanlarla dönmenin hesabını yapıyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında bugün Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak mücadelede Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Satman yaparken maçın 4. hakemi Sarper Barış Saka olacak.

ALİ PALABIYIK İLK DEVREDE

FENERBAHÇE MAÇINI YÖNETMİŞTİ

FIFA kokartlı hakemlerden Ali Palabıyık, ilk devrede Atiker Konyaspor’un sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı. Ali Palabıyık Konyaspor’un bugüne kadar 15 maçını yönetti. Yeşil-beyazlılar, bu maçların 6’sını kazanırken 8’ini kaybetti, 1 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

ANTALYA’DAN ERZURUM’A GEÇTİ

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren yeşil-beyazlılar Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antalya Belek’te kamp yapılan otelin sahasındaki son antrenmana tedavilerine devam edilen Paolo Hurtado ve Amir Hadziahmetovic katılmazken, Selim Ay ve Uğur Demirok Atletik Performans antrenörü Alper Aşçı yönetiminde çalıştı. Koşu ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 3 oyun ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar zorlu maç için dün Antalya’dan Erzurum’a geçti.

SKUBİC KART CEZALISI

Atiker Konyaspor’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında Nejc Skubic sarı kart cezası, Uğur Demirok, Paolo Hurtado, Amir Hadziahmetovic ve Selim Ay da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ev sahibi Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı öğrenildi.

ERZURUMSPOR MAÇA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

İlk devreyi küme düşme hattında tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Konyaspor maçına büyük önem veriyor. Hem lige iyi başlamak hem de alt sıralardan kurtulmak adına maçta mutlak 3 puan hedefleyen mavi-beyazlılar saha ve seyirci avantajıyla  maçı kazanmak istiyor.

MEHMET ÖZDİLEK ESKİ TAKIMINA KARŞI

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, bugünkü maçta eski takımı Konyaspor’a karşı mücadele edecek. Geçtiğimiz sezona Mustafa Reşit Akçay’la başlayan yeşil-beyazlılarda alınan kötü sonuçlar sonrası Akçay’la yollar ayrılmış takımın başına Mehmet Özdilek getirilmiş; 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi sonrası Özdilek’le de yolar ayrılmış ve takım Sergen Yalçın’a emanet edilmişti.

Etiketler :