Atiker Konyaspor, Beşiktaş karşısına galibiyet için çıkacak

Atiker Konyaspor, Beşiktaş karşısına galibiyet için çıkacak

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen 2-1'lik Çaykur Rizespor galibiyetini ve Beşiktaş'^la oynanacak maçı değerlendirdi.

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen "Kazandığımız için mutluyuz."

Gökmen 2-1'lik  Rizespor  galibiyetini değerlendirdi.
 "Geçtiğimiz hafta hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Kayıp puanları telafi edebilmek için, Rizespor karşılaşması bizim için çok önemliydi" şeklinde konuşarak sözlerine başlayan basın sözcümüz Erhan

Gökmen açıklamasına şöyle devam etti.
 "Hedefimiz belli.Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman net bir ifadeyle ön elemeden olsa bile yine UEFA Ligi'ni kovalayacağımızı beyan etti. Yönetim kurulumuzda bu hedef için çalışmalarına devam ediyor. Bu açıdan bakıldığında Rizespor ile oynayacağımız müsabaka son derece önemliydi. Bir önceki hafta deplasmanda net bir skorla galip gelen ve moral motivasyonu yüksek bir takımla oynadık. Kolay bir karşılaşma olmayacağını biliyorduk. Her iki takımda centilmence mücadele etti. Ancak üç puana daha çok ihtiyacı olan takım maça ağırlığını koydu ve istediğini aldı" dedi.

Önümüzdeki pazartesi akşamı Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmayla ilgili düşüncelerini de aktaran  Gökmen  "Beşiktaş için kolay maç olmayacak. Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligi'n çok koşan, oyun disiplininden kopmayan ender takımlardan biridir. Bu zorlu maçta teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Her şey bir tarafa taraftarımızın ve Konyalıların başını dik tutacak bir mücadele sergileyeceğimize eminiz. Artık Atiker Konyaspor için iç saha dış saha diye bir ayrım yok. Rakip ayrımı yapmadan bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyor, kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Beşiktaş ile oynayacağımız lig maçında da düşüncemiz bu yönde olacaktır" şeklinde konuştu.