Atiker Konyaspor Antalyaspor'u ağırlıyor

Atiker Konyaspor Antalyaspor'u ağırlıyor

Atiker Konyaspor’da 5 maçlık seyircisiz oynama cezası bitti. Yeşil-beyazlılar, Antalyaspor karşısına seyirci desteğini arkasına alarak çıkacak

 

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 12. haftasın bugün Antalyaspor’u ağırlayacak. Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele 16.30’da başlayacak. Mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan yaparken, maçın dördüncü hakemi Özgüç Türkalp olacak. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Eren Albayrak ve Traore dışında eksik yok.

ALANYASPOR MAÇINDA DA DÜDÜK ÇALMIŞTI

Bugünkü maçı yönetecek Bülent Yıldırım, Süper Ligin 4. haftasında Atiker Konyaspor’un sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı. Yıldırım bu sezon ikinci kez yine bir Antalya takımına karşı Atiker Konyaspor’un maçını yönetecek.

TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Lig şampiyonu Beşiktaş’la Samsun’da oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç cezaya çarptırılan Atiker Konyaspor, cezanın bitmesiyle birlikte bu sezon ilk kez ligde taraftarıyla buluşacak.

ANTALYASPOR’LA 13. RANDEVU

Atiker Konyaspor’la Antalyaspor bugünkü karşılaşmayla birlikte ligde 13. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Antalyaspor ile bugüne kadar Süper Lig’de oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. İki takım arasındaki 4 mücadele ise berabere sona erdi.

ÖZDİLEK’TEN HAZIRIZ MESAJI

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında Antalya maçına her yönüyle hazır olduklarını vurgulayan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Sahada koşan, mücadele eden, ne yaptığını bilen, bu coşku ve enerjisini seyredenlere veren bir Konyaspor olacak. Bundan hiç şüphem yok. Zihinsel ve fiziksel olarak hazırız" demişti.

ANTALYASPOR’DA KONYASPOR MAÇI ÖNCESİ İŞLER KARIŞIK

Bugün Atiker Konyaspor’a konuk olacak Antalyaspor’da işler karışık. Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk önceki gün yaptığı basın toplantısında seçimli kongre kararı aldıklarını ifade etti. Kendilerine karşı karalama kampanyası yürütüldüğünü iddia eden Öztürk, “Bazıları Antalyaspor’un başarılı olmasını istemiyor ya da Antalyaspor’un bizimle başarılı olmasını istemiyor” deyip seçimli kongre kararı aldıklarını ifade etmişti. Öztürk, toplantıyı gözyaşlarıyla terk etmişti. Güney temsilcisinde yaşanan gelişmelerin takıma nasıl yansıyacağı bugünkü maçta kendini gösterecek.