Atiker Konyaspor 3 - 2 Kasımpaşa

Atiker Konyaspor 3 - 2 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Atiker Konyaspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Atiker Konyaspor evinde zirve mücadelesi veren Kasımpaşa'yı 3-2 yendi. 
 
Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sona ererken karşılaşmanın ikinci yarısında adeta gol düellosu vardı.
 
Atiker Konyaspor maçın ikinci yarısına golle başlarken 47. dakikada Adis Jahovic sahneye çıktı ev sahibini 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
 
Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında 69. dakikada Diagne ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Diagne 71. dakikada Konya'da bir kez daha sahneye çıktı ve Kasımpaşa'yaı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
 
Atiker Konyaspor 74. dakikada Adis Jahovic ile Kasımpaşa karşısında oyuna 2-2'lik dengeyi getirdi. Ev sahibi ekip gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Fofana'nın 82. dakikada attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. 3-2!
 
Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Atiker Konyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
Atiker Konyaspor - Kasımpaşa: 3-2
 
Stat: Konya Büyükşehir Belediye
 
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Çimen, Yusuf Bozdoğan
 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Diagne, Uğur Demirok (Dk. 21 Filipovic), Opanasenko, Volkan Fındıklı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Traore (Dk. 76 Yatabare), Milosevic (Dk. 41 Fofana), Jahovic
 
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Josue Sa, Sadiku, Eduok (Dk. 65 Koita), Tarkan Serbest (Dk. 65 Hakan Demir), Trezeguet,  Diagne
 
Goller: Dk. 47, 73 Jahovic, Dk. 82 Fofana (Atiker Konyaspor), Dk. 69, 70 Diagne (Kasımpaşa)
 
Sarı kartlar: Dk. 13 Tarkan Serbest, Dk. 24 Ben Youssef, Popov (İlk yarı bittikten sonra), Dk. 65 Veigneau, Dk. 82 Hakan Demir, Dk. 88 Koita (Kasımpaşa), Dk. 31 Diagne, Dk. 66 Filipovic (Atiker Konyaspor)