Atiker Konyaspor: 1 - İstanbulspor: 0

Atiker Konyaspor: 1 - İstanbulspor: 0

Antalya Kampında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında; Hatayspor’u yenen, Altınordu’ya ise yenilen yeşil-beyazlılar, 3. ve son hazırlık maçında 1. Lig ekibi İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti

Devre arası kamp hazırlıkları için 3 Ocak’tan bu yana Antalya Belek’te bulunan Atiker Konyaspor üçüncü ve son özel maçında karşılaştığı Spor Toto 1.Lig takımlarından İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmada Ali Dere de eski takımı Konyaspor’a karşı forma giydi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Konyaspor mücadeleye; Serkan, Opanasenko, Petar Filipovic, Fallou Diagne, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Adis Jahovic 11’iyle çıkarken İstanbulspor; Muhammed Alperen Uysal, Wellington, Onur Ergün, Etoga, Onur Ural, Eslem Öztürk, Cajic, Ali Dere, Abdullah Balikuv, Halil Çolak ve Görkem Güven 11'i ile sahada yer aldı.

Konyaspor maçın ilk yarısında Milosevic, Traore ile gole yaklaşırken, Traore’nin vuruşunda direkten dönen topla birlikte ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

2. YARI OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİYLE BAŞLADI

İkinci yarıya Petar Filipovic’u yerine Ali Turan, Leonard Zuta’nın yerine Ferhat Öztorun, Abdou Razack Traore’un yerine Paolo Hurtado, Adis Jahovic’in yerine de Mustapha Yatabare değişiklikleriyle başlayan Atiker Konyaspor, 50.dakikada takım kaptan Ömer Ali Şahiner’in golüyle 1-0 öne geçti. Mustapha Yatabare, Moryke Fofana ile ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Atiker Konyaspor rakibini 1-0 mağlup etmesini bildi.

3 HAZIRLIK MAÇINDA 2 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET

Konyaspor’da oyuna ilerleyen dakikalarda Opanasenko’nun yerine Nejc Skubic, Deni Milosevic’in yerine Moryke Fofana, Fallou Diagne’nin yerine Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner’in yerine Erdon Daci, Hurtado’nun yerine de Mücahit Can Akçay dahil oldu. Konyaspor daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Spor Toto 1. Lig ekibi Hatayspor’u 3-1 yenerek, Altınordu’ya 1-0 yenilmişti.

YÖNETİCİLER DE TAKİP ETTİ

Yeşil-beyazlıların, İstanbulspor’la oynadığı hazırlık karşılaşmasını Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarından Abbas Kılınç, Celalettin Yılmaz, As Başkanlardan Mehmet Günbaş, Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp ile pilot takım Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay da takip etti.  

img_ivosc.png

img_lhoea.png

img_5ozrf.png

img_scnig.png

Etiketler :