Atıcılık: Trap Zafer Kupası

Atıcılık: Trap Zafer Kupası

- Kahramanmaraş'ta düzenlenen organizasyona 23 ilden 92 sporcu katıldı- Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Arman:"Sporcularımızın performanslarına baktığımızda, ilk serilerde gayet güzel sonuçlar var"


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Trap Zafer Kupası yarışmaları, Kahramanmaraş'ta başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kompleksi Trap Skeet Atış Poligonu'nda düzenlenen yarışmalara, 23 ilden 92 sporcu katıldı.

Organizasyon, yarın yapılacak final yarışmalarıyla son bulacak.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zafer Kupası'nda trap disiplinini Kahramanmaraş'ta, skeet disiplinini ise Eskişehir'de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Organizasyonda, bugün kadın ve erkeklerde 3'er sayılık atışların yapılacağını ifade eden Arman, yarın ise 2 serilerin ardından final atışlarıyla yarışmaların son bulacağını belirtti.


- "İlk serilerde gayet güzel sonuçlar var"


Trap Zafer Kupası'na gösterilen ilgiden memnun olduklarını aktaran Arman, şunları kaydetti:

"Sporcularımızın performanslarına baktığımızda, ilk serilerde gayet güzel sonuçlar var. 25 atışta 25 vuran sporcularımız bulunuyor. 25'ler de bizim için iyi sonuçlar. Bu performanslar sürerse yarışma sonunda gayet güzel sonuçlar elde etmiş oluruz. Atıcılık büyük bir aile. İçerisinde birçok branşı barındırıyor. Önümüzdeki hafta da ateşli silah yarışmaları için Mersin'de olacağız. Türkiye'nin her yerinde atıcılık yarışmaları yapan, bu işle uğraşan sporcularımız var."

Ufuk Arman, birçok ilde poligonların bulunduğunu, bunların sayısını artırmak için çalışmalar yaptıklarını belirterek, aynı zamanda da sporcu sayısının günden güne arttığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :