Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Cem Vakfı:- "Onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve her kesimi hedef alan eli kanlı teröristlerle onların onursuz ve gurursuz destekçilerini şiddetle lanetliyoruz"

İSTANBUL (AA) - Cem Vakfı, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınayarak, onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve her kesimi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların onursuz ve gurursuz destekçilerini şiddetle lanetlediklerini kaydetti.

Cem Vakfı Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, tüm dünyada ve Türkiye'de yaşanan saldırıların sivillerin ve güvenlik güçlerinin canını almaya devam ettiğine vurgu yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen ve onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve her kesimi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların onursuz ve gurursuz destekçilerini şiddetle lanetliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olarak yapılan bu tür terör eylemlerinin asla amacına ulaşamayacağını ümit ederiz. Hayatını kaybeden canlarımıza Hak'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :