Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Sivil havacılık dernekleri üyeleri, terör saldırısının yaşandığı alana çiçek bıraktı

İSTANBUL (AA) - Aralarında Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), Hava Yolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) ,Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED), Tüm Uçak Teknisyenleri Derneği (TALTA) ile Havayolları Emekli Kabin Memurları Derneği (ARFAA) üyelerinin de bulunduğu sivil havacılık çalışanları, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının yaşandığı alana çiçek koydu.

Sivil havacılık dernekleri adına konuşan TALPA Genel Sekreteri Kaptan Pilot Bülent Boralı, teröristlerin sivil havacılık çalışanların iş yerlere saldırdıklarını anımsattı.

Boralı, yaşamını yitirenler arasında sivil havacılığa hizmet eden, katkı sunan masum insanların, yolcuların, güvenlik görevlilerinin olduğunu dile getirerek, "Hepsinin acısını yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz. Diliyoruz ve umuyoruz ki bu saldırı son olsun. Kaygılıyız ama korkmuyoruz. Kızgınız ama duygularımızın aklımızın önüne geçmesine izin vermiyoruz. Üzgünüz ama geleceğe umutla bakıyoruz." diye konuştu.

Dernek üyeleri, basın açıklamasının ardından terör saldırısında yaşamını yitiren Atatürk Havalimanı personeli için Dış Hatlar Gidiş Terminalinde kurulan anma standına kırmızı karanfil bıraktı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :