Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında, teröristlere ateş açarak müdahale eden ve saldırıda hayatını kaybeden Gümrük Muhafaza Memuru Sakaroğlu'nun Hatay'ın Arsuz ilçesindeki babaevinde yas var- Amca Sakaroğlu: "Yeğenim önce teröriste ateş et

HATAY (AA) - İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu'nun Hatay'ın Arsuz ilçesindeki babaevinde yas var.

Saldırıda, teröristlere ateş açarak müdahale eden ve olayda yaşamını yitiren Sakaroğlu'nun (31) babaevine resimleri asıldı.

Umut Sakaroğlu'nun amcası Yusuf Sakaroğlu, yeğeninin 3 yıllık memur olduğunu, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın 3'üncü görev yeri olduğunu belirtti.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Sakaroğlu, "Yeğenim önce teröriste ateş etmiş. Onu etkisiz hale getirmeye çalışmış. Ondan sonra yere yığılan terörist son anda pimleri çekmiş ve bombayı patlatmış." dedi.

Ailenin komşularından İlhan Sağır da Sakaroğlu'nun çok iyi bir kişi olarak bilindiğini belirterek, babasının mahallede kahvehane işlettiğini aktardı.

Sakaroğlu'nun annesi Zekiye ve babası Gazal Sakaroğlu'nun oğullarının cenazelerini teslim almak için İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

Umut Sakaroğlu'nun ölüm haberini duyarak babaevine gelen yakınlarının sinir krizi geçirdiği görüldü.

Öte yandan Sakaroğlu'nun bekar ve 5 kardeş oldukları öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :