Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Beşiktaş Kulübü başsağlığı mesajı yayımladı


İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına spor camiasından tepkiler sürüyor.

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Beşiktaş Kulübü, terörü lanetleyerek hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulüpler Birliği Vakfından yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemizin huzur ve refahına kasteden bu kalleş saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır, yaralılara geçmiş olsun diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

TBF'den yapılan açıklamada "İnsanlık dışı bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

TVF'nin internet sitesinde yer alan mesajda ise "Yaşanan hain terör saldırısını lanetlerken, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz." açıklaması yapıldı.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, yaşanan terör olayından ötürü büyük üzüntü duyulduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısında çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiğini ve yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Terörü lanetliyoruz ve saldırıyı esefle kınıyoruz. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Çaykur Rizespor ve Adanaspor kulüpleri de yaptıkları açıklamalarda terör saldırısına tepki gösterdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :