Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Başbakan Yıldırım, beraberindekilerle Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısına ilişkin olay yerini incelemesinin ardından, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret ederek taziyelerini iletti- Yıldırım: - "Başınız sağ olsun diyorum

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'ndaki taksicileri ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısına ilişkin olay yerini incelemesinin ardından, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret etti.

Taksicilerle selamlaşan ve taziyelerini ileten Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, patlamalardan birinin taksicilerin yolcu beklediği geliş kapısında meydana geldiğini belirtti.

En fazla vefatın da bu noktada olduğunu aktaran Yıldırım, "Başınız sağ olsun diyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Aslında bu kahpece saldırı, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine karşı yapılmıştır." dedi.

- "Gün bir olma, beraber olma ve kardeşliğimizi daha da artırma günüdür"

Terörün dini ve milleti olmadığına dikkati çeken Yıldırım, terörün amacının korku salmak, masum insanların hayatına son vermek olduğunun bu olayda bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti.

Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Nereden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın, bu kahpe saldırılar, bizim terörle mücadelemizdeki azmimizi ve kararlılığımızı asla ve asla azaltmayacak, aksine daha da güçlü, daha da kararlı bir şekilde, bu şer odaklarının üzerine gitmeye devam edeceğiz. Şimdi gün bir olma, beraber olma ve kardeşliğimizi daha da artırma günüdür. Türkiyemizin, İstanbulumuzun dünyaya açılan vitrini, bu gözde havalimanımızın vazgeçilmez emektarlarısınız."

Ziyaret esnasında Başbakan Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve diğer yetkililer eşlik etti.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :