Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

İstanbul Valisi Şahin:- "Sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti."

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Vali Şahin, Atatürk Havalimanı Giriş Kapısı önünde terör saldırısına ilişkin, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Şahin, şunları kaydetti:

"Değerli basın mensupları, bugün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti. 60'a yakın yaralı hastanelerimize intikal ettirilmiştir. Yaralıların tedavileri, hastanelerde devam etmektedir. Detaylı incelemeler her yönüyle sürdürülmekte olup, gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir. Yine yolcu giriş ve çıkışları hızla normale dönüştürülmekte olup kısa zamanda planlı uçuşlara başlanacaktır."

Vali Şahin'e açıklama sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve öteki ilgililer de eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :