Ataman: Araştıran ve Sorgulayan Nesiller Yetiştirmek Hedefimiz

Ataman: Araştıran ve Sorgulayan Nesiller Yetiştirmek Hedefimiz

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı tüm yurtta coşkulu törenlerle başladı

Diltaş Eğitim Kurumlarının üç okulunda yapılan törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Okul Müdürlerinin açılış konuşmalarıyla devam etti. Okul Müdürleri, evrensel ve ulusal değerlere saygı duyan, ülkesini seven, kendisini tanıyan, sadece tüketen değil, üreten nesilleri yetiştirme sorumluluğuyla yarınlar için emek verdiklerini ifade ettiler. Diltaşlı öğrencilerin ve velilerinin heyecanlı aynı zamanda coşkulu oldukları gözlendi. Yeni dönemin başlaması nedeniyle Diltaş Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman yayımladığı mesajında ise eğitim öğretim yılına başlarken, geleceğin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerin ve büyük fedakarlıklarla, hizmet veren öğretmenlerin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığını belirtti. Ataman; “35 yıldır büyük coşkuyla karşıladığımız, yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Biz öğrencilerimizin ufkunu açmak, öğrenme arzusunu tetiklemek, onlara bilginin lezzetini keşfettirmek için buradayız.

Diltaş Eğitim Kurumları olarak her yıl olduğu gibi bu yılda geçmişine sahip çıkacak, geleceğe sımsıkı sarılacak, araştıran ve sorgulayan nesiller yetiştirme hedefimizi sürdüreceğiz.

 “Eğitimde Önder” olmanın sorumluluğunu taşıyarak deneyimli eğitim kadromuzla öğrencilerimizin belirledikleri hedeflere ulaşmaları için canla başla çalışacağız.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının tüm eğitim camiasına, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.