Atama kararları

Atama kararları

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret, Orman ve Su İşleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Muhammet Örnek getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Nevzat Şatıroğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına Tuncay Ulusan ve Mehmet Tayyip Kahyaoğlu atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Güven, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Özcan ve Zonguldak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Volkan Mutlu Coşkun ise açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Işık ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Uluırmak da başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :