ASÜ’den "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

ASÜ’den "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazilere destek...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazilere destek olmak i̇çi̇n başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 28 bin 660 lira destek verme kararı aldı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe kalkışmasında şehit olanların aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek verdiklerini söyledi.

Şehitleri her zaman minnetle anacaklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na ASÜ ailesi de hassasiyetle yaklaştı. Şehit yakınlarının yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek adına başlatılan kampanya dahilinde 28 bin 660 lira bağış yapıldı. Bu rakam belirtilen banka hesabına yatırıldı. Şehitlerimizi minnet ve dua ile anıyor, gazilerimize acil şifalar, şehit yakınlarına da sabır temenni ediyoruz. Onların fedakarlıkları elbette hiçbir bedelle ölçülemez. Bu kampanya, bir nebze de olsa yaraları sarmak, acıları paylaşmak içindir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :