ASRİAD büyümeye devam ediyor

ASRİAD büyümeye devam ediyor

Asrın İş Adamları Derneği üyeleri (ASRİAD), Korukent Restoran Sahibi Adem Seren’in ev sahipliğinde arabaşı gecesinde buluştu.

Asrın İş Adamları Derneği üyeleri (ASRİAD), Korukent Restoran Sahibi Adem Seren’in ev sahipliğinde arabaşı gecesinde buluştu. ASRİAD Şube Başkanı Mustafa Balta, Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, Konya’nın Sesi İmtiyaz Sahibi Celalettin Boyalı, Anadoluda Bugün Gazetesi Genel yayın yönetmeni Erhan Dargeçit, basın mensupları ve çok sayıda ASRİAD üyesinin katıldığı programda yemek sonrası önümüzdeki aylarda gerçekleşecek faaliyetler istişare edildi. Programda açıklamalarda bulunan ASRİAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Yeni katılan üyeyle faaliyetlere devam ettiklerini vurguladı. Yeni bir dernek olduklarını hatırlatan Balta, geçtiğimiz günlerde dernek binasının açılışını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

asriad-buyumeye-devam-ediyor--(3).jpg

NİTELİK VURGUSU

Bir ülkenin ayakta durmasının 3 temel şartının bulunduğunu kaydeden Balta, “Bunlar ilmi güç, siyasi güç ve ekonomik güç. Biz de ekonomik sahada üstlendiğimiz misyonumuzu ülkemize ve şehrimize katkı sağlamak amacıyla kullanma gayreti içinde olacağız. ASRİAD, iş hayatının ve ona bağlı olarak tüm sosyal çevrenin, hakkaniyet, adalet ve dürüstlük ilkelerine bağlı olarak yeni bir anlayış kazanmasını sağlamak ve bağımsız bir STK örneğini Konya'mıza ve ülkemize kazandırmak amacıyla kuruldu. Önce nitelik temel sloganı, duruşumuzu özetlemektedir. Derneğimiz, inanç, ahlak ve vizyonu pratikle yoğurup çevresine önderlik yapacak ve öncelikle coğrafyamızın gelişmesine katkı sağlayacak. Türkiye, vizyoner olmak için son derece müsait bir ülke. Bizler de ülkemizin avantaj sağlayan bu özelliğini yine ülkemizin ve insanımızın menfaatine doğru bir şekilde kullanmak niyetindeyiz” dedi.                           Ferit Hepokur-Memleket

asriad-buyumeye-devam-ediyor--(1).jpg

Etiketler :