ASO'nun yeni yönetiminden Anıtkabir'e ziyaret

ASO'nun yeni yönetiminden Anıtkabir'e ziyaret

ASO Başkanı Özdebir, yeni yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanı ve başkanlık divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni yönetim kurulu üyeleri, ASO Meclis Başkanı ve başkanlık divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yapılan ilk toplantısında görev dağılımı gerçekleştirildi.

Toplantıda, ASO başkan yardımcılıklarına Seyit Ardıç ve Mete Çağlayan, sayman üyeliğe ise Taner Özdemir seçildi.

ASO Yönetim Kurulu görev dağılımının ardından, Özdebir başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ziyarete, Özdebir'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, ASO Meclis Başkanı Celal Koloğlu, meclis başkan yardımcıları Yavuz Işık ve Akman Karakülah ile katip üye Mehmet Osmanbeyoğlu katıldı.

Heyet, mozoleye çelenk bırakarak Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Koloğlu ile birlikte Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özdebir, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, ASO'nun 16. dönem seçimlerini, demokratik bir olgunluk içinde, Ankaralı sanayicilere yakışır bir şekilde tamamladık. Yeni yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı olarak tüm ASO üyelerini temsilen huzurundayız. Varlığınla şereflendirdiğin Ankara'yı, ilkelerin ışığında, 'Başkent'i, sanayi ve teknolojide lider yapmak' vizyonuyla Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri haline getirdik. 'Ankara sanayicisinin yüksek katma değer üretmesine, rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlamak ve başta ilimiz olmak üzere ülkemizin ekonomik, teknolojik, sosyal ve kültürel gelişiminde yol gösterici olmak' misyonuyla da artık yeni hedefimiz Ankara'yı dünyanın yüksek teknoloji üreten önemli merkezlerinden biri haline getirmektir. Ruhun şad olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :