Asla pes etmiyoruz

Asla pes etmiyoruz

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftayı 3-1’lik Pendikspor yenilgisiyle kapatan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur, Pendikspor karşısında kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftayı 3-1’lik Pendikspor yenilgisiyle kapatan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur, Pendikspor karşısında kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi. Pendikspor karşısında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Baysangur şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu gün tek hedefimiz kazanmaktı.  Kalan beş iç saha maçımızı kazanarak lige kalmayı hedeflemiştik.  Bunların ilki Pendikspor ile oynayacağımız müsabakaydı ve sahaya bunun için çıktık. Ancak gerçekleştiremedik. Gelecek adına umut veren tarafı, iyi mücadele ettik, çok pozisyon bulduk, kazanmak için çok çaba harcadık.  Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Ancak şunu unutmamalıyız. Lig henüz bitmedi.

SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ.

“Kaybettiğimiz puanları dış sahada telefi etmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var ve bu doğrultuda çalışacağız. Takımla uzun zaman birlikte olamadık,  oyuncuları tam anlamı ile tanıma noktasında eksiklerimiz var. Bizimde emin olmadığımız durumlar yaşanabiliyor. Bunun üstesinden geleceğiz.  Oyuncularımızı yeniden motive ederek bu maçı unutacağız. Önümüzdeki hafta sonunda Bandırma deplasmanına gideceğiz. Hiç kolay olmayacak ama puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Bandırma takımını orada yendiğimiz zaman ligin şeklini değiştireceğimize inanıyoruz.

PES ETMİYORUZ

Dediğimiz gibi sadece bir maç kaybettik. Asla pes etmiyoruz.  Tabi bununla birlikte sahada hakkımızın teslim edilmesini bekliyoruz. Deplasman maçlarında yaşadığımız sıkıntılar oluyor. Ama bunları evimizdeki maçlarda yaşamak çok daha ağır geliyor. Anlamsız bir şekilde maçın hakemi iç saha avantajının önüne geçti.  Bu gün deplasmanda gibi oynadık. Bize göre oyuncularımızın birçok pozisyonda maruz kaldıkları fauller verilmedi

Etiketler :