ASKON’dan Yaka Marina’ya tam not

ASKON’dan Yaka Marina’ya tam not

ASKON Konya Şubesi ve Genç ASKON Konya Şubesi Yönetimi Bayram Ali Yılmaz ev sahipliğinde yönetim kurulu toplantısını Yaka Marina’da gerçekleştirdi. Katılımcılar Yaka Marina’ya tam not verdi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi ve Genç ASKON Konya Şubesi yönetim kurulu toplantısını Yaka Marina’da gerçekleştirdi. Programın ev sahipliğini Yaka Marina İşletme Sahibi ve ASKON Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Yılmaz yaptı. Katılımcılar yemek ve hizmet noktasında Yaka Marina’ya tam not verdi. Düğün ve özel programlar noktasında çok güzel bir mekan olduğunu ifade eden ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Bayram Ali beyin hizmete sunduğu Yaka Marina çok güzel bir tesis olmuş. Kendisi saygın bir işadamamız. Yatırımları ile şehrimize katma değer katan bir isim. Böyle bir güzel bir hizmetten dolayı kendisini kutluyor, ikramları için teşekkür ediyoruz” dedi.

ASKON’UN ÖZEL BİR YERİ VAR

ASKON’u ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayram Ali Yılmaz da, “Bugün kıymetli başkanımız, kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve Genç ASKON’un yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yaka Marina sizlere hizmet için var. Amacımız Konya’ya en iyi tesisleri kazandırıp, şehrimize katma değer kazandırmak. ASKON yönetimi ile güzel işlere vesile olacağız. Sizlerle aynı kurumda hizmet vermek ise ayrı gurur. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri Uğur Camgöz ile Abdullah Bostancı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.