ASKON’dan büyük atılım

ASKON’dan büyük atılım

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi, ihracatı geliştirmeye yönelik önemli bir projeyi iş adamları ile buluşturuyor

Bu kapsamda, ASKON Konya Şubesi ve ticari istihbarat programı Turkish Business Platform ortaklığı ile 20 Nisan Cuma günü önemli bir program gerçekleştirilecek. Bayır Diamond Otel’de  19.30 da başlayacak programda, Turkish Business Platform ile ihracatını kolaylaştırılacak adımlar ve ticari istihbarat ağının nasıl kullanacağı aktarılacak. Program hakkında bilgiler veren ASKON Konya Şube Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Muaz Gülyiğit, yeni nesil e-ticaret ve ticari istihbarat ağının kullanımı ile ilgili önemli bir projeyi iş dünyasına sunacaklarını söyledi.

YENİ NESİL TİCARET NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR PROGRAM

Gülyiğit, “ASKON Konya Şubesi ve ticari istihbarat programı Turkish Business Platform ortaklığı ile 20 Nisan Cuma günü önemli bir program gerçekleştirileceğiz. Turkish Business Platform, ihracat yapmayı masanıza kadar getirip kolaylaştıracak bir program. Bu kapsamda iş dünyası ile bu kolaylığı buluşturmayı hedefliyoruz. 20 Nisan Cuma günü Bayır Diamond Otel’de 19.30’da başlayacak programa tüm işadamlarımızı davet ediyoruz. Yeni nesil ticaret noktasında önemli bir program olacağına inanıyoruz” dedi.

Haber Merkezi