ASKON’da ziyaret trafiği

ASKON’da ziyaret trafiği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi yönetimi, İŞKUR Bölge Müdürlüğü’ne atanan Emrah Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ASKON’dan İŞKUR’a ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi yönetimi, İŞKUR Bölge Müdürlüğü’ne atanan Emrah Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yakup Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faysal Sayılgan, Mustafa İbalı, Mustafa Selman Genç, Emrah Keleş’i tebrik etti. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını dile getiren Başkan Yıldırım, “İŞKUR çok önemli bir kurumumuz. Çok güzel faaliyetlere imza atılıyor. Sizin de başarılı olacağına inanıyoruz. Konya’yı ve bürokrasiyi yakından bilen birisi olarak başarılı olacağınıza inancımız sonsuz. Tekrar hayırlı olsun. Rabbim yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Bölge Müdürü Emrah Keleş de, Başkan Yıldırım ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

BALOĞLU’NDAN ASKON’A ZİYARET

Öte yandan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da, ASKON Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Yakup Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre istişare eden Vekil Baloğlu, “ASKON, şehrimiz ve ülkemiz için son derece önemli bir STK. Buranın talepleri göz ardı edilemez.  ASKON'un Konya'mız ve Sanayimiz alanında büyük projelerini biliyor ve destekliyoruz. Bu noktada şehrimiz ve ülkemiz için yapacağımız istişareler çok önemli, bundan sonra da  ASKON heyeti ile sık sık bir araya geleceğiz" dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da, vekil Mustafa Baloğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Nihal Kavak - Memleket