ASKON, NATO'ya tepki gösterdi

ASKON, NATO'ya tepki gösterdi

ASKON Genel Başkanı Cesur:- "(NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı) Avrupalı dostlarımız FETÖ taşeronluğuna soyunmasın"

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, "(NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı) Avrupalı dostlarımız FETÖ taşeronluğuna soyunmasın." ifadelerini kullandı.

ASKON Başkanı Cesur yaptığı yazılı açıklama ile NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Skandalı büyük bir ihmalkarlık olarak gördüklerini belirten Cesur, "Avrupalı dostlarımız FETÖ taşeronluğuna soyunmasın" uyarısında bulunarak, FETÖ'nün alçak yöntemleri konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini kaydetti.

ASKON Başkanı Cesur'un konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"NATO tatbikatında Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı yapılarak NATO'nun en büyük ikinci güçlü ordusuna sahip Türkiye'ye karşı büyük bir skandala imza atılmıştır. Skandal irdelendiğinde FETÖ'nün alçak yöntemlerinden birini daha devreye soktuğu açıkça ortaya çıkmıştır. Bu yapının ne kadar tehlikeli ve ne kadar sinsi olduğunu Avrupalı dostlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Ne var ki 15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasına rağmen Avrupalı dostlarımızın bu yapıya karşı gerekli ciddiyeti ve tavrı takınmadıklarını gözlemlemekteyiz.

Son yaşanan skandal da bunun bir parçasıdır. Bu skandal Avrupalı dostlarımızın bir utancı olmuştur. Avrupalı dostlarımız FETÖ taşeronluğuna soyunmasın. Bizler Türkiye halkları olarak, Avrupalı dostlarımızdan özür değil, bu sinsi yapıya karşı daha ciddi daha somut yaptırımlar beklemekteyiz. Aksi takdirde bu tip vakalar Avrupalı dostlarımıza karşı olan güven duygumuzu zedelemeye devam edecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı