ASKON Konya’dan Emniyet  Müdürü Aydın’a ziyaret

ASKON Konya’dan Emniyet Müdürü Aydın’a ziyaret

ASKON Konya’dan Emniyet Müdürü Aydın’a ziyaret...

ASKON Konya Şube Yönetimi Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kurumsal ziyaretlerine ara vermeden sürdüren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Yönetimi, Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şen, Osman Oflaz, Abdullah Yıldırım, Muzaffer Savur, Rahim Küçüktopal,  Serdar Ilıkçay, Genel Sekreter Muaz Gülyiğit hazır bulundu.

Ziyarette konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Öncelikle Konyamıza hoşgeldiniz. Konyamız huzur ve barış şehri olarak hep hafızalardadır. Bölücülüğe, isyana ve kargaşaya izin vermeyen bir şehirdir. Konya halkı bu anlamda emniyetine sahip çıkmış ve göz bebeği olarak görmüştür. Polisimiz ve askerimiz bizim için en kıymetli iki unsurdur. Sizin gibi tecrübeli bir ismin de şehrimize gelmesi bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Sizden önceki müdürlerimiz gibi sizin de güzel hatıralar bırakacağınıza gönülden inanıyoruz. ASKON Konya Şubesi olarak her daim emniyetimizin yanındayız. Tekrar görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.  Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyarette Konya’yla alakalı değerlendirmeler yapıldı. Bu değerlendirmeler sonucunda çözüm önerileri de Emniyet Müdürümüze sunuldu.