Aşikar’dan,  Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi

Aşikar’dan, Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi

Aşikar’dan, Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi...

Konya’da 2003 yılından bu yana Birkent Ses Dershanesi, Tusem(Tıpta Uzmanlık Sınavı Eğitim Merkezi), Deulcom İnternational(Yabancı Dil ve Kariyer Eğitim Merkezi), Dusem(Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı Merkezi) ile eğitim sektöründe Konya’da hizmet veren Aşikar Eğitim Kurumları,13 yıllık bilgi ve birikimiyle bundan sonra da,  Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesiyle de sektöre katkı yapmaya devam edecektir.  

 

Konya Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi hakkında bilgi veren Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi Kurucusu

Fatma Arıkan, eğitim sektöründe kalitenin yanı sıra bu güne kadar eğitim- öğretimi daima ön planda tuttuklarını belirterek, “Konya’da 13 yıldır eğitim sektöründeki hizmetlerimize Fen Bilimleri Temel Lisesiyle devam edeceğiz. Bu yıl eğitim döneminde hizmete başlayacak olan Lisemizde Matematik, Fen ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim programı uygulayacağız. Haftada 52 saat Fen, Matematik, Edebiyat ve İngilizce yoğunluklu Fen Lisesi müfredatı uygulamamız ile Fen Bilimleri Merkezi, üniversite sınavına hazırlık eğitmen kadromuzla ve kaliteli yayınlarımızla günümüz koşullarında bir eğitim hizmetimiz olacaktır. Türkiye çapında 2 deneme sınavı ve Fen Bilimleri Merkezi Konya temsilciliğimizde 20 deneme sınavıyla bire bir öğrencilerimizi takip ettiğimiz Eğitim Koçluğu hizmetimizle beraber tablet ve projeksiyonlu teknolojik sınıflarımız ile birikimli ve tecrübeli öğretmenlerimizle çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” dedi.

 

Hedef; Çağdaş Yaşamın Gerektirdiği Bireyler Yetiştirmek

 

Aşikar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dr. Ahmet Gökhan Arıkan Konya Özel Meram Temel Lisesi olarak hedeflerinin çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyleri yetiştirmek olduğunu ifade ederek, “Kendini geliştirme isteğiyle dolu olan öğrencilerimizi sosyal sorumluluk bilincine sahip olarak kültürel değerlerimize sahip çıkan, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu ve kendine güvenen bireyleri yetiştirmek hedefimizdir. Bunun yanında dilimizi kusursuz kullanan, yabancı dil eğitiminde konuşma, yazma, okuma, dinleme ve anlama becerilerine sahip; uluslararası sınav standartlarında yeterlilik gösteren öğrenciler yetiştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.