Asfalt işçilerine Başkan Hançerli'den teşekkür

Asfalt işçilerine Başkan Hançerli'den teşekkür

Karatay'da asfalt çalışmaları sıcaklık rekorunun kırıldığı günlerde de devam ediyor

 

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak havaya rağmen ilçenin dört bir köşesinde özveriyle çalışmaya devam ediyor. Başkan Hançerli, sıcak havaya aldırmadan çalışan personele teşekkür etti. İlçenin birçok noktasında sıcak asfalt, kaldırım ve parke çalışmaları yapan Karatay Belediyesi, kırsal mahallelerde de hizmet ağını her geçen gün artırarak vatandaşların  sorunlarını çözüyor.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARIYIZ"

Belediyenin asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, göreve geldikleri günden beri Karatay için çalıştıklarını ve halkın hizmetkarı olmaya devam ettiklerini söyledi. İlçe merkezi başta olmak üzere mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Başkan Hançerli, "Konya'da rekor sıcakların yaşandığı bugünlerde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt çalışmalarını sürdürüyor" dedi. Sıcak asfaltın ısı derecesinin 160 derece, gündüz hava sıcaklığı ve nemle birlikte hissedilen hava sıcaklığının 35-40 dereceye yaklaştığını ve asfaltın sıcaklığı ile birlikte asfalt dökülen alanın 200 dereceye ulaşarak çalışmayı zorlaştırdığını aktaran Başkan Hançerli, buna rağmen vatandaşların rahat etmesi için yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

"PERSONELİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Her mahallemizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri bir bir tespit ediyor, vatandaşlarımızın taleplerine göre bu hizmetleri yerine getiriyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz; Doğuş, Hayıroğlu, Çelebi, İstiklal, Büyüksinan, Karaciğan, Karaaslan Dede, Çatalhüyük, Erenler, Erler, Karaaslanüzümcü, Sarıyakup, Hayıroğlu, Keykubat Mahallelerimizde sıcak asfalt serimi, parke bordür, sathi kaplama ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde sıcak havaya rağmen asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. 2018 yılı hizmetlerimizin ve projelerimizin hayata geçtiği önemli bir yıl oluyor. Bu sıcak havada büyük bir özveriyle çalışan, ilçemizin her mahallesinde her sokağında alın terleri döken personellerimizi yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum. Karatay'ı yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan çalışmaların daha da güzel bir Karatay için büyük bir planlama ve organizasyon doğrultusunda gerçekleştirildiğini dile getirdi. Karataylı hizmetin en iyisine layıktır diyen Başkan Hançerli göreve geldikleri günden bu yana 6.424.737 metrekare alanda 1.544.408 ton sıcak asfalt serimi, 1.576.138 metrekare alanda parke çalışması, 993.558 metretül bordür serimi, 4.505.774 metrekare sathi kaplama yaptıklarını dile getirdi. Karatay’da gerçekleştirilen revizyon imar planları sayesinde sürekli yeni imar yolları açıldığını vurgulayan Başkan Hançerli, yeni açılan yolların asfalt alt yapısı parke ve bordür çalışmaları ve sıcak asfalt seriminin en kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

 

Etiketler :