Asansörde panik anları böyle sona erdi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde asansörde mahsur kalan çocuk ve kadınlar büyük korku ve panik yaşadı. İtfaiye ekipleri vatandaşları böyle kurtardı

Antalya'da asansörde mahsur kalarak panik yaşayan 1'i çocuk 2 kadını itfaiye ekipleri kapıyı kesici aletlerle keserek ve ayırarak kurtardı.

Olay, gün gece saatlerinde Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 172 sokak üzerinde bulunan sitede meydana geldi. Alınan bilgiye göre; evlerine çıkmak için asansöre binen 1'i çocuk 2 kadın asansör arıza yapınca yakınlarına haber verdi. İhbarın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Gürsu İstasyonu ekipleri mahsur kalan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler asansörün kapısını kesici ve ayırıcı makineyle açarak vatandaşları kurtardı.

Olayda korku yaşayan 1'i çocuk 2 kadın kendilerinin kurtarılmasıyla büyük mutluluk yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.