Arena Restaurant açıldı

Arena Restaurant açıldı

Yiyecek, içecek hizmetleri alanında bilgi birikimi ve deneyimiyle hizmet sunan Arena Restaurant, iş dünyasının, ailelerin beklentilerini göz önüne alarak yeni bir konsept oluşturdu.

Sektörün önemli isimlerinden Yaşar Yerebasmaz ve Fatih Kürkçü'nün önderliğinde kurulan, özlenen Konya Mutfağı ve misafirperverliği ile hizmet edecek olan Arena Restaurant'ı farklı kılan misafirlerinin ihtiyaç duymayacağı hizmetlerden arındırılmış olmasıdır.

Basın toplantısında yeni konsepti değerlendiren Arena Restaurant İşletmecisi Yerebasmaz " Son yıllarda yiyecek, içecek alışkanlıklarında değişim yaşanıyor. Kalitenin ayrıcalık değil hak olduğu bilinci ile yola çıkan işletmemizde özlenen lezzetleri uygun fiyat stratejisiyle, alanında uzman kadromuzla misafirlerimize sunuyoruz." dedi.

Torku Arena Stadı'nda sahaya en hakim noktada restaurant ortamı rahatlığında futbol müsabakalarının da seyredilebileceğini söyleyen Yerebasmaz, işletmenin haftanın her günü 09:00-22:00 saatleri arasında faaliyette olduğunu ve bu oluşumla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini, menusunun kahvaltı, Konya Mutfağının en seçkin lezzetleri, ızgaralar ve Arena Restauranta özel yemeklerden oluştuğunu söyledi. Bununla beraber tüm detayların düşünüldüğünü söyleyen Yere basmaz, salon yapısının toplantılar ve yüksek sayılardaki grup yemekleri içinde uygun olduğundan bahsetti. Bizim için önemli ve özel bir yeri olan Konya Basını için düzenlemiş olduğumuz tanışma ve kaynaşma yemeğinde bizlere eşlik eden tüm basın mensubu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Ferit Hepokur-Memleket