Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, liderliğini sürdürmek istiyor

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, liderliğini sürdürmek istiyor

Kulüp Basın Sözcüsü Zenginal: "Amacımız Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nü de yenerek galibiyet serisini devam ettirmek"

RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Amacımız Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nü de yenerek galibiyet serisini devam ettirmek" dedi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bu sezon oynadıkları 4 maçta 4 galibiyet alarak önemli bir başlangıç yaptıklarını, oyunculardaki takım ruhunun bu başarıyı getirdiğini söyledi.

Ligde liderlik koltuğunda olduklarını anımsatan Zenginal, "Hedeflediğimiz yer olan birinci sırada bulunuyoruz. Bunun sorumluluğunu herkes biliyor ve ona göre çalışıyor. Teknik ekibimiz ve sporcu arkadaşlarımız bu maça da her zamanki gibi büyük bir ciddiyetle hazırlandı. Hedefimiz Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nü de yenerek galibiyet serisini devam ettirmek" diye konuştu.

Maçın 2 Kasım Pazar günü 17.00'da Üsküdar Çamlıca Spor Salonunda oynanacağını belirten Zenginal, "İstanbul’da yaşayan Karadenizli ve Rizeli hemşehrilerimize bu maça gelmeleri konusunda önemli duyurular yaptık. Amacımız dolu bir salonda keyifli bir maç izlettirmek. Umarız taraflarımızın da desteğiyle beşinci galibiyetimizi alarak yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı