Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Avrupa'da iddialı

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Avrupa'da iddialı

Antrenör Vurgun: "Taraftarımızın da desteği ile turu geçerek adımızı ilk 16'ya yazdıracağımıza inanıyorum"

RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün antrenörü Hikmet Vurgun, Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda taraftarlarının da desteğiyle turu geçerek adlarını ilk 16'ya yazdıracaklarına inandığını söyledi.

Vurgun, Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda önemli ve güçlü bir rakip olan Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin takımıyla eşleştiklerini belirterek, "Rakibimiz güçlü bir ekip ancak biz de iyiyiz. İyi çalışıp bu turu geçmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın da desteği ile bu turu geçerek adımızı ilk 16'ya yazdıracağımıza inanıyorum" dedi.

Rakiplerinin Avrupa'da son 3 sezonda mücadele ettiği için tecrübeli olduğunu ifade eden Vurgun, detaylı çalışma ve analiz yaparak takımı hazırlayacaklarını ve kasım ayında yapılacak 2 maçta rakiplerini yenmeyi planladıklarını söyledi.

Vurgun, yeni sezon çalışmalarına gelecek hafta içinde başlayacaklarını da kaydederek, "Takım Ramazan Bayramı'ndan sonra Ardeşen'de toplanacak ve sezon açılışıyla antrenmanlara başlayacağız. Süreç içerisinde takımımızla rakibi çok iyi inceleyip yolumuza bakacağız. Ayrıca sezon öncesi hazırlık maçı ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı