Ardeşen Gençlik Spor Kulübünde 13 imza

Ardeşen Gençlik Spor Kulübünde 13 imza

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik Spor Kulübü 4 yabancı, 9 yerli toplam 13 sporcu ile sözleşme imzaladı

RİZE (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü 4 yabancı, 9 yerli toplam 13 sporcu ile sözleşme imzaladı.

Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı salonundaki imza törenine kulüp başkanı Rauf Oğuz, başkanvekili Dursun Yaşaroğlu, asbaşkan Ali Biberoğlu, antrenör Hikmet Vurgun, ile iç transferde sözleşme imzalanan Perihan Topaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu ile Olga Vaschuk ve Jelena Pirsl, yeni transferler, Karadağlı milli oyuncu Sandra Nikçeviç , Çankaya Belediyespor'dan Ukraynalı Burlachenko Yaroslava, İzmir Büyükşehir Belediye Spor'dan Aslı İskit, Berna Zor, Özlem Sürek, Konak Belediyespor'dan Duygu Özakaydın ve Üsküdar Belediyespor'dan Fatmagül Sakızcan katıldı.

İmza töreninin ardından açıklama yapan kulüp başkanı Oğuz, yeni bir kadro kurduklarını belirterek, "Geçen sezon bu takımın Avrupa'da ve ligde adından söz etmesinde sporcularımızın ve taraftarımızın büyük emeği var. 2014-2015 sezonunda Hentbol Bayanlar Süper Lig, Türkiye Kupası ve EHF Challenge Kupasında mücadele edeceğiz. Üç kupayı da hedeflerimiz arasında görüyoruz ama en azından bir tanesini evimize getirmek istiyoruz. Bunun için iyi bir kadro oluşturduk. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz" dedi.

-Sezon açılışı

İmza töreninin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda sezonun açılışı yapıldı. Yaklaşık 500 taraftarın da katıldığı sezon açılışında sporcular tek tek tanıtıldı. Ardından yeni transferler ile geçen sezon takımda yer alan sporcular arasında 7 metre yarışı yapıldı. Yedi metre atışını yeni transferler 3-2 kazandı.

Antrenör Hikmet Vurgun, çok önemli hedeflerle sezona başladıklarını vurgulayarak, "İyi bir kadroya sahibiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu takımdan Avrupa'da başarı beklentisi var. Taraftarımız takımına güveniyor, sahip çıkıyor. İnşallah güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayız. Bu takım artık üzerine koyarak ilerleyecektir" diye konuştu.

 Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise geçen sezon başarıda pay sahibi olan sporculara teşekkür ederken, yeni transferlerle bu sezon daha başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı