Arçelik AŞ'ye enerji verimliliği ödülü

Arçelik AŞ'ye enerji verimliliği ödülü

Şirket, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından verilen 17. Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması kapsamında ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen "17. Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması" kapsamında ödüle layık görüldü.

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamada, şirketin, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen yarışma çerçevesinde "Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri" (SEVAP) kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldüğü belirtildi.

İstanbul'da düzenlenen 8. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı kapsamında düzenlenen ödül töreninde şirketin ödülünü Arçelik AŞ adına Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Şeref Oğuzhan Öztürk aldı.

Açıklamada, Öztürk'ün konuya ilişkin şu görüşlerine yer verildi:

"Dünyanın artan nüfusuyla orantılı olarak artan enerji ihtiyacı karşısında hassasiyetimizi, tasarladığımız enerji ve su verimli ürünlerle ortaya koyuyoruz. 'Dünyaya Saygılı Dünyada Saygın' vizyonumuz çerçevesinde kaynakların verimli ve sürdürülebilir kullanımına büyük önem veriyoruz. Bu konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş süreçlerimize uyguluyoruz. Aldığımız bu ödüller yaptığımız işin doğruluğu bir kez daha kanıtlar nitelikte. Önümüzdeki dönemde de bu alanda yeni projeler ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :