Arazöz ve tankerde sektörünün lideri  Arazöz Otomotiv

Arazöz ve tankerde sektörünün lideri Arazöz Otomotiv

Konya’da 2005 yılında kurulan Arazöz Otomotiv, Türkiye’deki arazöz sektöründe öncü firma olarak kalitesini devam ettiriyor

2005 yılında Yalçın Ercan tarafından Fevci Çakmak Mahallesi Verimli Sokak’ta kurulan Yalçın Ercan Arazöz, şehir içinde arazöz kiralama işiyle sektöre atıldı. Kaliteli ve sorumlu iş anlayışıyla kısa zamanda ün yapan Yalçın Ercan Arazöz, sektöründe lider olmayı hedef etti. Yalçın Ercan Arazöz firması yaptığı işler neticesinde kurumsallığını artırarak arazöz satışlarına başladı. Kaliteli ve sorumlu iş anlayışıyla sektörde kısa zamanda ün yapan Yalçın Ercan Arazöz, 2015 yılında Arazöz Otomotiv ile kurumsallığını artırarak, tüm Türkiye’de sektörün lideri olmayı başardı.

img_9078.jpg

BAŞARILAR ARTARAK DEVAM ETTİ

Yalçın Ercan tarafından kurulan Arazöz Otomotiv, sektördeki liderliğini devam ettirirken, diğer taraftan oğulları Hulki ve Hakan Ercan, iş sorumluğunu yüklenmeye başladılar. Şirketin kurucusu Yalçın Ercan’ın iş sorumluğunun üzerine kendi iş titizlikleri ve kalitelerini ekleyen Hulki ve Hakan kardeşler şirketin Türkiye’de sektördeki öncü olmasında büyük katkıları oldu. Yeni nesil girişimleriyle Arazöz Otomotiv’i lider hâle getiren Ercan kardeşler aynı düsturla firmanın büyümesine öncülük ediyorlar.

arazoz-ve-tankerde-sektorunun--(7).jpg

Arazöz; kamyon, traktör türünde bir taşıta su tankı ve sulama sistemi yerleştirilerek imal edilen ve genellikle ön ya da arkasında sulama düzeneği bulunan motorlu araç olma özelliği taşıyor. Arazöz, yolları ve meydanlarının temizlenmesinde ve de yol kenarlarında bulunan yeşillikleri sulama için kullanılır.

img_9083.jpg

KONYA VE TÜRKİYE’DE EN ESKİ FİRMA

Arazöz Otomotiv’in Türkiye ve Konya’da en eski firma olduklarını söyleyen Hakan Ercan, “Arazöz Otomotiv, arazöz galeri olarak tankerlerimizle yol yıkama, yol sulama, toz engelleme çalışması ve arazöz hizmetleri veriyoruz. Karatay’da kurmuş olduğumuz firmamız Hizmet anlayışımız, ve profesyonel kadromuzla, tüm müşterilerimize en kısa zamanda, en uygun fiyatlara en kaliteli arazöz hizmeti sunuyoruz. Firmamız Konya'nın en eski ve en geniş tanker filosuyla yol yıkama, moloz hafriyat sulaması, bahçe sulama, çim sulaması ve yeşil alan sulamaları, gibi hizmetleri araçlarında bulunan sulama sistemi ve 4 silindir motor desteği ile veriyoruz. Tankerlerimiz hafif tonajlı ve ağır tonajlı olarak her tonajda araçlarımız bulunuyor. Her gün periyodik olarak talepler doğrultusunda arazöz hizmeti vermekteyiz Yol yıkama ve bahçe sulama hizmetleri yaparken müşterilerimizi memnun etme cabası içerisinde faaliyet gösteriyoruz. Toz engelleme çalışması ve arazöz ihtiyaçları için arazöz hizmeti ivedilikle yapıyoruz. Firmamız birçok yol bakım onarım çalışması ve dolgu zemin sıkıştırma sulaması ile şantiyelerin, inşaatların ve Beton santrallerinin yol sulama, yol yıkama, toz engelleme hizmeti de vermiş olup inşaatlarda beton sulaması, depo dolumu faaliyetlerini devam ettiriyor” dedi.

img_9096.jpg

SEKTÖRÜN AMİRAL GEMİSİ

Arazöz Otomotiv, girişimciliği ve kaliteli hizmetleriyle kısa zamanda sektörün lideri oldu. Türkiye’de arazöz piyasasını belirleyen firma olduklarını söyleyen Hakan Ercan, “Arazöz Otomotiv olarak ilk zaman kiralama işinden sonra arazöz ve tanker satışlarımızı başlattık. Şu anda kiralama işini sadece Konya il sınırları içinde yapmaya devam ediyoruz. Arazöz ve tanker satışlarımızla Türkiye’de 79 ilde büyük bir özveriyle devam ettiriyoruz. Arazöz Otomotiv olarak belirlediğimiz fiyatlar Türkiye’de arazöz ve tanker piyasasını belirliyor diyebilirim. Çünkü bizim belirlediğimiz fiyatlar dışında başka bir fiyat oluşturulmuyor. Türkiye’de arazöz ve tanker satışlarında en geniş firma olduğumuz için bu sektörün amiral gemisi durumunda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Arazöz Otomotiv Türkiye’deki tüm internet araç satış sitelerine kurumsal olarak üye durumunda bulunuyor. Müşterilerine en iyi hizmet vermeyi amaçlayan Arazöz Otomotiv satışlarının büyük bir kısmını internet ortamında devam ettiriyor.

arazoz-ve-tankerde-sektorunun--(27).jpg

BAKIM VE TAMİR İŞLERİ DE YAPILIYOR

Arazöz Otomotiv, tanker ve arazöz kiralama-satışların yanında bakım ve tamiratını da yapıyor. Feyzi Çakmak mahallesindeki yerinde her türlü bakım ve tamiratı yapılan arazöz ve tankerler müşteriler tarafından istenilen hale getiriliyor. Tanker ve arazöz bakımları hakkında bilge veren Hakan Ercan, “burada tamir ve bakımların yanında, her türlü tanker ve arazözleri alarak, fabrikadan yeni çıkmış duruma getiriyoruz. Buradaki personelimiz işinde en uzman ve usta kişiler olurken yapılan işler ise  büyük titizlikle başarılıyor” dedi.

Belediye ve birçok firmaya arazöz ve tanker kiralama işinin devam ettiğini söyleyen Hakan Ercan, 2010 modele kadar araçların olduğu bilgisini verdi.

arazoz-ve-tankerde-sektorunun--(30).jpg

YENİ HEDEFLERLE YENİ İŞLER

Firma yetkilisi Hakan Ercan, Arazöz Otomotiv olarak hedeflerinin daha büyüyerek, tüm Türkiye’de arazöz ve tanker satışlarını artırmak istediklerini dile getirdi. Arazöz ve tankerde yeni bir dönemi başlattıklarını söyleyen Ercan, “İşimizi aynı sorumlulukla büyütmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda Arazöz Otomotiv olarak Konya’da kurulmaktan ve bu işi Konya’dan yönetmekten gurur duyuyoruz” dedi.

arazoz-ve-tankerde-sektorunun--(16).jpg

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE GİRİŞ

Arazöz Otomotiv son yıllardaki başarılarını katlayarak devam ettirmesinin ardından 2016 yılında kafeterya ve restoran sektörüne girdi. Konyalılara eşsiz kahve içme keyfi sunan Kültür Kahvesi, Malazgirt Mahallesi Cumhuriyet Oval Çarşısı karşısındaki Prestij İş Merkezi arkasında kaliteli ve güzel işlerini devam ettiriyor. Daha sonra otomotiv sektöründeki bazı açıklar gördüklerini söyleyen Hakan Ercan, 2018 yılında Galericiler Sitesi’nde Bıçakcı Otomotiv açarak galeri söktürene girdiklerini ifade etti. Güvenilir ve kaliteli iş anlayışlarını devam ettirdiklerini söyleyen Hakan Ercan, “Konyalı hemşerilerimize otomotiv sektöründe hizmet vermek bizim için gurur. Güvenilir galericilik anlayışımızla otomotiv sektöründe güzel işler meydana çıkardık. Müşterilerimiz işlerimizden oldukça memnun. Şu ana kadar olumsuz bir durumdan geri dönüş olmadı. Arazöz Otomotiv güvencesiyle diğer sektördeki yatırımlarımızı da büyütmeye devam ediyoruz” dedi.

img_9087-001.jpg

 

Etiketler :