Arat: Durmak yok yola devam

Arat: Durmak yok yola devam

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

‘Durmak yok yola devam’ diyerek çalışmalara aynı hızla devam ettiklerini ifade eden Arat, “Başbakan şehri olmanın verdiği sorumlulukla çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Seçim öncesinde olduğu gibi çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Başkan Arat, “Durmak yok yola devam diyerek çalışmalara hiç ara vermeden devam ediyoruz. Sorunları yerinde inceliyoruz. Oyunu alamadığımız vatandaşların bizlerde gördüğü eksiği yada hatayı gözlemlemeye çalışıyoruz, daima millet ve hizmet mantığı ile çalışarak eksiklerimiz varsa onları da gidermek için çaba harcıyoruz. Sizlerde medya mensupları olarak bizlerin yaptığı çalışmaları, hizmetleri kamuoyuna duyuruyorsunuz, eksiğimiz varsa onları gündeme getirip bizlere yardımcı oluyorsunuz. Yerel medya bir şehrin olmazsa olmazıdır. Sizlere de yaptığınız çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Memleket Yayın Grubu Başkanı Adem Alemdar ise, objektif, doğru, ilkeli yayıncılık yaparak kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, ziyaretten dolayı İl Başkanı Musa Arat ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Köseoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Sami Gediz hazır bulundu.

memleket.com.tr