Araçtaki 2 kilogram altın çalındı

Araçtaki 2 kilogram altın çalındı

Üsküdar'da, akaryakıt istasyonundaki otomobilde bulunan yaklaşık 2 kilogram altını çalan kişi veya kişilerin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da, akaryakıt istasyonundaki otomobilde bulunan yaklaşık 2 kilogram altın çalındı.

Polise başvuran Zeki Günayalp, aracına yakıt almak için Libadiye Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna girdiğini, yakıtı aldıktan sonra lastiğinin patlamış olduğunu fark ettiği aracını akaryakıt istasyonunun yan kısmına park ettiğini bildirdi.

Günayalp, pompacılara yakında lastikçi olup olmadığını sorduktan sonra geri döndüğünü, aracında bulunan ve içinde yaklaşık 2 kilogram altın olan çantanın çalındığını fark ettiğini belirtti.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi, iş yeri çalışanlarının ifadelerine başvurdu.

Gazetecilere olayı anlatan Günayalp, "Yakıt aldıktan sonra aracıma binerken lastiğinin patlak olduğunu fark ettim. Arabayı istasyonda kenara park edip, yakında lastikçi olup olmadığını sormak için pompacıların yanına gittim. Aracıma döndüğümde, içinde 2 kilogram altın bulunan çantanın çalındığını fark ettim. Altın toptancısıyım ve kuyumculara altın götürüp satıyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :