Araç İlanı Veren Türk Genci, Dünyanın Gündeminde

Araç İlanı Veren Türk Genci, Dünyanın Gündeminde

Kız arkadaşının isteği üzerine aracı satılığa çıkaran Türk gencinin ilanı, 150 bin kişi tarafından okununca Japonya'dan bir reklam şirketinden iş teklifi aldı.

Almanya'da aracını internet ve gazetelerde satışa çıkaran bu Türk vatandaşı dünyanın gündemine oturdu. Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu. Kız arkadaşının isteği üzerine aracı satılığa çıkaran bu ilan 150 bin kişi tarafından okununca internet fenomeni haline geldi.

arac-ilani-veren-turk-genci-dunyanin-gundeminde-6991892_4923_m.jpg
"KIZ ARKADAŞIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE..."
Türk genci, çok sevdiği arabası için verdiği 'Kız arkadaşımın isteği üzerine aracımı satmak zorundayım' başlıklı ilan büyük ilgi çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması nedeniyle ve aracın bebek geldiğinde kendilerine küçük geleceğini detaylı ve oldukça samimi bir dille anlatması üzerine, ilan 150 bin kişi tarafından okununca internet fenomeni haline geldi.

arac-ilani-veren-turk-genci-dunyanin-gundeminde-6991892_4969_m.jpg
YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK
Tüm basının peşine düştüğü Türk genci bir anda Almanya'da gündeme oturdu. Satışa sunduğu otomobilin üreticisinin üst düzey yöneticilerinden Karl-Thomas Neumann Twitter'dan yaptığı açıklamada kendisine bir otomobil hediye istemek istediklerini belirtti.
JAPONYA'DAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI
WAZ'ın haberine göre Fırat Demirhan'ın ünü dünyaya yayıldı. Fırat'ın sevimli usüluyle uzun yazma yeteneğine hayran olan birçok Reklam şirketinin kendisine metin yazarı olarak çalışması için iş teklifinde bulunduğu haberde yer aldı. Çok sayıda televizyon ve gazetenin Fırat Demirhan'la röportaj için Hagen'e gittiği öğrenilirken, Japonya'dan da televizyon kanallarının görüşme isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.

haberler.com

Etiketler :