Araba alırken Tuzağa düşmeyin!

Araba alırken Tuzağa düşmeyin!

Galericiler sitesindeki Computest Oto Eksprtiz Merkezi, araçların muayenesini yaparak kayıt altına alınmayan bilgileri de ortaya çıkarıyor.

Türkiye’nin tüm illerindeki bayilikleriyle geniş yapıya sahip olan Computest, araç alacaklara güven vermeye devam ediyor. 30 yıllık kaportacılık deneyimiyle işini en iyi şekilde yapmaya çalışan Kadir Durak, Computest Konya Bayiliğini açarak hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Otomobil sahiplerine ve otomobil alacaklara muayene yaptırılması konusunda uyarılarda bulunan Kadir Durak, “Buradaki işlem gören araçlar Türkiye’nin neresinde olursa olsun nerede bakıma girdiği kayıt altına alınıyor. Arabanın tüm bilgilerini daha önce nerede test edildiğini görebilir. Geniş bir ağa sahip olduğumuz için geniş bir bilgiye ulaşmış oluyoruz. Ben 30 yıldır kaportacılık deneyimimle arabadaki tüm değişimleri görebiliyorum. Motor kısmındaki hasarlara kadar elimizdeki imkânlarla görebiliyoruz. Vatandaşlar Computest’e gelerek arabalarındaki şüphelendikleri durumları da gösterebiliyorlar” şeklinde konuştu.  Computest’te en son sistem Teknolojik araçlarla araçların tepeden tırnağa kontrol edildiğini aktaran Kadir Usta, “Bu alanda ki 30 yıllık deneyimimizle işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Computest olarak Konya içinden veya dışından araç alacaklar için güvenilir kuruluşlardan bir tanesidir” dedi.

img_9973.jpgimg_9993.jpg

KAYIT ALTINA ALINMAYAN HASARLARI BULUYORUZ

Hasar kaydı bulunmayan araçlarda oluşan kaza ve değişen parçaların bulunduğunu söyleyen Kadir Usta, Sigorta bilgi merkezine kaza – hasar tespiti yaptırmayan araçlar oluyor. Kaza yapmış araçları kişiler kendi paralarıyla yaptırabiliyorlar. Biz yaptığımız işte hasar kaydı yapılmamış araçların da hasar aldığını bulabiliyoruz. Bunların yanında arabanın değişen parçalarının da neresinde değiştiğini buluyoruz. Biz araçlarda ne görüyorsak birebir söylüyoruz. Hasar kaydı bilgilerine bakıyoruz, daha sonra arabanın tüm aksanlarını kontrol ederek gerekli bilgilerle, araç sahiplerini bilgilendiriyoruz” dedi. Servet R. Çolak – Memleket 

img_9952.jpg

img_9986.jpg