Apple iMac Pro n11.com'da ön siparişle satışa sunuldu

Apple iMac Pro n11.com'da ön siparişle satışa sunuldu

Apple'ın San Francisco'daki "WWDC 2017" etkinliğinde tanıttığı, tasarım ve donanım anlamında üst düzey performans vadeden yeni ürün ailesi iMac Pro, online platformlar arasında ilk kez n11.com'da ön siparişle satışa çıkarıldı

İSTANBUL (AA) - Apple'ın merakla beklenen ürünü iMac Pro, Türkiye'de online platformlar arasında ilk kez n11.com'da ön siparişle satışa açıldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar üretilen en hızlı ve en güçlü Mac olan iMac Pro, performansı kadar tasarımıyla da dikkati çekiyor.

Apple'ın San Francisco'daki "WWDC 2017" etkinliğinde tanıttığı, tasarım ve donanım anlamında üst düzey performans vadeden yeni ürün ailesi iMac Pro, online platformlar arasında ilk kez n11.com'da ön siparişle satışa açıldı.

27 inç boyutunda "5120 x 2880" piksel çözünürlük sunan ekranla donatılan bilgisayar, 18 çekirdekli Intel Xeon işlemci, 128 GB bellek, 4 TB SSD, 16 GB Radeon Pro Vega 64 ekran kartı seçeneklerine sahip.

Bugüne kadar üretilen en hızlı ve en güçlü Mac olarak ön plana çıkan iMac Pro, yeni nesil işlemcileri, Retina 5K ekranı, bugüne kadar bir Mac'te bulunan en güçlü grafik işlemcisi, süper hızlı depolama alanı ve gelişmiş özellikleriyle birlikte zorlu profesyonel iş akışlarının üstesinden gelmeyi hedefliyor.

Sessiz ve ince alüminyum ve cam kasası içinde yüzde 80'e kadar daha fazla soğutma kapasitesi sunan yeni iMac Pro, uzay grisi rengiyle uyumlu bir Magic Keyboard, Magic Mouse ve isteğe bağlı Magic Trackpad’le geliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :