AÖF sonuçları sonunda açıklandı

AÖF sonuçları sonunda açıklandı

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2012 bütünleme sınav sonuçları sabah erken saatlerde açıklandı...

2012 AÖF bütünleme Sınav sonuçları açıklandı. AÖF final sınav sonuçları bugün açıklandı. AÖF bütünleme Sınav sonuçları 2012 aşağıdaki linkten sorgulayabilir ve öğrenebilirsiniz...

NOT: Sonuçlar sabah girildi ve daha sonra geri çekildi. Öğrencilerin bir kısmı sonuçlarını gördüler daha sonra girdiklerinde ise sonuçlarını kaldırıldığını fark ettiler. Sistemdeki arızadan dolayı böyle bir sorunun olduğu tahmin ediliyor

BURADAN: AOF SINAV SONUÇLARI

veya

BURADAN: AOF SINAV SONUÇLARI

İLGİLİ HABER: AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

PUANINIZI NASIL HESAPLARSINIZ

Açık Öğretim Fakültesi"nde puanlama sistemi ise şöyle;

AÖF Sınav sonuçları yüz (100) tam puan üzerinden değerlendiriliyor.

Açık Öğretim Fakültesi'nde AÖF'te geçme notu 50′dir. Yani genelde 30 sorunun sorulduğu AÖF sınavlarında her soru hemen hemen 3.33 puandır. Bu durumda 15 soruyu doğru olarak yanıtlayan öğrenciler 50 puan alırlar. AÖF sınavlarında yanlışlar doğruyu etkilemez. Uzmanlar sınavlarda adayların soruları boş bırakmamalarının gerektiğinin altını çiziyorlar.

Not hesaplama

AÖF sistemi'nde dersten geçmek için ara sınav (vize) ile final ve onu yerine kullanılan bütünleme sınavının ortalamasının 50 olması gerekiyor.

Vizede alınan puanın % 30'u ile final sınavında alınan veya eylül ayında yapılan bütünleme sınavı notunun % 70'i toplanarak bulunur.

AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN